Disseny de Botigues Online

Som experts en el disseny de botigues online

A la nostra agència, ens enorgulleix oferir serveis de disseny ecommerce que van més enllà de la creació de simples botigues en línia; creem experiències digitals captivadores que impulsen el creixement del seu negoci al món del comerç electrònic.

 • Disseny de Botigues Online: Dissenyem i desenvolupem botigues en línia a mesura que s’adapten a la seva marca ia l’experiència de compra que voleu oferir als vostres clients.
 • Pàgines web de Comerç Electrònic: Creem pàgines de comerç electrònic professionals que destaquen per la seva estètica i funcionalitat, assegurant que el seu negoci en línia tingui una presència sòlida.
disseny de botigues online
disseny de botigues online

¿Per què triar-nos per al disseny de la teva Botiga Online?

Com a dissenyadors experimentats de pàgines web de comerç electrònic, ens enorgulleix guiar-lo personalment a través de cada pas del procés, des del disseny web i el contingut fins a la configuració de dominis i correus electrònics, i la integració de passarel·les de pagament. Amb 10 anys a la indústria, entenem que cada client és únic i requereix una atenció individualitzada. 

El seu lloc web de comerç electrònic comptarà amb lúltim en disseny de llocs web combinat amb un sistema CMS intuïtiu que li facilitarà el control i el creixement de la seva botiga de comerç electrònic.

Disseny Ecommerce

Brindant solucions de comerç electrònic d’alta gamma per a clients que estan preparats per al següent pas.

Porteu la botiga al següent nivell, Provar que el seu producte i marca funcionen? Ara és el moment de portar-lo al següent nivell i construir una botiga de comerç electrònic, amb un disseny web a mida.

Per a noves empreses i corporacions que busquen crear solucions de comerç electrònic i botigues web de gamma alta, l’ajudem a crear el comerç perfecte i passar a una solució de gamma alta després de validar-la.

A Disseny Ecommerce Barcelona i desenvolupament web, l’ajudem a crear el disseny ecomerç perfecte i passar a una solució d’alt nivell després de validar-lo.

disseny de botigues online

Disseny ecomerç o botiga online

Oferim el paquet complet de disseny ecomerç o comerç electrònic i suport continu.

 • Combinant el recorregut del client i un disseny modern, els usuaris poden trobar productes ràpidament i comprar de manera senzilla.
 • Control total dels seus productes i gestió de comandes.
 • Mòduls de màrqueting i posicionament SEO que t’ajuden a ser trobat.
 • Pàgines web, productes i vendes il·limitats, així que asseieu-vos i observeu com creix la seva botiga de comerç electrònic.

Treballem amb un enfocament centrat en el client, per tant, cada botiga en línia i de comerç electrònic que construïm està dissenyada per generar vendes, amb una navegació útil i un recorregut del client que facilita encara més la generació de vendes.

Funcionalitat de la botiga

El nostre equip ha estat desenvolupant pàgines web de comerç electrònic durant molts anys, és amb aquest coneixement i accés a moltes solucions de comerç electrònic i de disseny web WordPress CMS, que podem oferir-li la solució adequada per a la seva empresa i pressupost.

 • Disseny de lloc web complet amb garantia de satisfacció.
 • Paquet totalment inclòs: sense costos ocults.
 • Botiga online professional, personalitzat del client
 • Totalment optimitzat per al posicionament SEO, comenci a ser trobat.
 • Afegeix tants productes i categories com necessiti.
 • Formació i gestió de la botiga inclosa, dissenyant una pàgina web, t’ensenyarem com gestionar-la.
disseny de botigues online